EXIT N, MERRIE, 11 JAAR, JUPILER X GOODTIMES X GARANT

14-10-2020


Exit N is een 11 jarige merrie van Jupiler x Goodtimes x Garant. Een betrouwbaar en lief paard!


Exit heeft gediend als fokmerrie en heeft een zeer mooie merrie (ook te bekijken) op de wereld gezet. Exit is in het voorjaar weer opgepakt en heeft tot nu toe erg veel bijgeleerd! 

Ze liep van de zomer haar eerste wedstrijd, een BB parcours. Dit wist ze heel netjes te doen met maar 1 balk. Vervolgens is ze meegenomen naar meerdere crossterreinen en oefencrossen. 4 oktober heeft ze haar eerste officiƫle B cross gelopen in Markelo. Hierbij wist ze een foutloos rondje te lopen en was ze maar iets buiten de tijd.
Exit is braaf op buitenrit (met en zonder zadel) en niet kijkerig (individueel en in de groep). Dressuurmatig moet ze nog wat bijleren, maar ze kent de beginselen om op kort termijn een nette dressuurproef te kunnen lopen.


Exit loopt makkelijk de trailer/ vrachtwagen op en heeft geen stalgebreken. Ze is geschikt voor de overgang van pony naar paard, zeker als het uitgangspunt de eventingsport of springsport is. Exit is een paard die makkelijk zit en daarnaast een betrouwbaar gevoel geeft. Ze neemt je mee op de sprong en is attent.